![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
0
کسی نمونه نامه انگلیسی از محل کار فعلی داره که توش قید شده باشه شرکت به شما مرخصی بدون حقوق میده و موقعیت شغلیتون تا زمان بازگشت از تحصیل حفظ میشه و میتونید مشغول به کار بشید بعد از اتمام دوره داره؟ می خوام نامه از محل کار فعلیم داشته باشم و به عنوان تای بازگشت ارائه بدم فرمت همچین نامه هایی رو نمی دونم چی باید سرچ کنم
2021-10-12 16:34:00 Canada مهاجرت #به عنوان تای
1 Reply
سلام وقت بخیر کافیه در گوگل سرچ کنید نمونه گواهی اشتغال به کار به عنوان تای براتون کلی نمونه میاره، یک نمونه اش رو در بالا ببینید?
2021-10-12 16:54:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#به عنوان تای
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من و همسرم برای تحصیلی اقدام کردیم به عنوان تای مادرم مبایعنامه ی یک واحد آپارتمان را به نام من بنویسند ،اگر تاریخش نزدیک باشه از نظر آفیسر نکته منفی میشه؟ واینکه مادرم اسمش تو مبایعنامه هست ایراد داره؟
2021-08-31 11:03:00 #Canada [من و همسرم] مهاجرت
من به عنوان همراه سند ملکی به نام پدرم رو میتونم به عنوان تای بذارم در پرونده؟در کل تای برای نفر همراه چقدر مهمه؟
2020-11-25 06:19:35 #Montreal [تای ][سند ملکی] مهاجرت
من سند خونه رو به عنوان تای گذاشتم میتونم آیا اجاره خونه رو هم ترجمه کنم بزارم به عنوان منبعی برای ساپورت یا خیر ؟
2020-11-17 21:57:14 #Montreal [ اجاره خانه ][سند خانه][تای][ساپورت ] مهاجرت
اخذ گواهی اشتغال به کار همراه با فیش حقوقی به عنوان تای برای دریافت ویزای تحصیلی کافیه یا اینکه باید جاب آفر از محل کار برای بعد از تحصیلات داشته باشیم ؟
2020-11-10 09:17:42 #Montreal [گواهی اشتغال به کار ][فیش حقوقی][ویزای تحصیلی][جاب آفر][تای] مهاجرت
کسی نمونه cv برای رشته حسابداری داره؟ کلا رشته های مرتبط با بیزینس ممنون میشم برای من بفرستید.
2021-09-24 16:34:00 #Canada
اینجا کسی هست که نمونه نامه تمکن از بانک گردشگری گرفته باشه؟؟ نمونه ش رو برام بفرسته( با پاک کردن اسم و مبلغ ) من یه نامه تمکن از بانک گردشگری گرفتم طبق فرمت خودشون ولی ایراد گرفتن ازم!!!
2021-09-04 13:42:00 #Canada
من خودم با خواهرم مهد کودک داریم و الان یه نامه انگلیسی نوشتم برای اشتغال به کار مبنی برا اینکه اینجا مدیرم و کار مربی گری هم انجام میدم و حقوق رو در مجموع میخوام بگم فقط نمیدونم اینکه سهام دار مهد هستم رو تو این نامه اشتغال به کار بگم یا نه؟ مثلا بگم به عنوان سهام دار،مدیر و مربی مشغول به کارم یا فقط بنویسم به عنوان مدیر و مربی اصلا حرفی از مدیر بودن واینکه مهد دارم ایران بزنم یا نه
2021-09-07 11:09:00 #Canada
اینکه حجم و تعداد فایلهایی که قراره در کلاینت اینفو قرار بدیم خیلی زیاده ایا این امکان وجود داره مدارک ترجمه شده مثل سند ازدواج که تعداد صفحات کپی شده به زبان فارسی زیادی داره رو قرار ندیم؟ یعنی اون صفحات ترجمه شده انگلیسی رو بزاریم ولی ادامه پک ترجمه که کپی سند فارسی هست رو نگذاریم؟
2021-08-29 08:44:00 #Canada
برای تایید سابقه کاری، آیا سابقه مهمتره یا نامه ای که از محل کار بگیریم؟
2021-10-25 07:54:00 #Canada
برای بحث تمدید Caq و تمکن مالی در خصوص نامه محل کار پیشنهاد یا فرمت خاصی دارید ؟ ممنون میشم
2021-09-05 17:38:00 #Canada
اگر من نامه اشتغال به کار فعلی، فیش حقوقی و جاب آفر رو ضمیمه درخواست ویزام کنم، احتمالش هست که افیسر از من سابقه بیمه بخواد؟ میخوام بدونم این جز اسک های افیسر میتونه باشه؟
2021-09-01 08:46:00 #Canada